Wednesday, November 2, 2011

Another Donkey Entry




This one was posted by a .... [read more here]

5 comments:

Chii said...

ohhh...this entry. it has gone viral, hasn't it?

tp tok nang entry sik matured la. paham2 la entry miak 1st year U. manas sik pasal2 kakya tulis dlm black n white. even tho i'm sabahan, but feel for swkian (mentang2 gerek org swak). mun nasib sik baek, kat cney2 pun boleh dpt layanan mcm ya ba.

entry manja. haha. i also read her other entries. most of them were emotional. (-_-)"

p/s: pardon my broken swak. hehe. msh blaja...

Ms Tikot said...

Miak tok mesti baru 1st time dtg Swk. Dahlah nya tok too emotional, memang nya x pernah bercampur dgn org kali.

Chii said...

btw, a nice reply to that: http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/2011/11/akai-ada.html

Globalized Dayung said...

Rasa kamek, biak ya nang ada isu ngan dirik nya koh...beranok sik makei otak!

Mun menulis biarlah guna akal & kenak jaga ati orang jua lah... aku baca, aku sik marah sebenar nya tp ku nang dah tau banyak kepincangan dlm perhubungan Malaya-Borneo Malaysia. Even ada sidak Malaya tok dah berumur ada kerja professional, agi prejudice ngan orang Sarawak-Sabah.

Yelah mun masuk kandang kambing, polah bunyi mbek (banyak kambing dlm blog biak ya)...mun masuk utan kenyalang, polah bunyi kenyalang jua...

Ida BorneoLove said...

She should have thought before posting them... Dah delete but a lot of people read them already.

lesson for us all.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...